Saturday, 16 March 2013

Minyak Anugerah Pilihan Hati




Hi korang!Memandangkan aku tengah bosan ni,aku nak tunjuk dengan korang lah minyak apa yang dapat kuatkan ingatan korang.Aku ada pakai juga tau!Kesan dia ada tau!Aku menghafal benda dalam sekejap je dan kalau aku tengok bahan bacaan sekilas lalu,aku akan ingat dengan senang.ALHAMDULILLAH..

Semuanya kuasa ALLAH S.W.T.Minyak tu membantu kerana bacaan ayat-ayat suci AL-QURAN.Korang jangan jadi khurafat or syirik or riak or takbur tau pakai minyak tu.Tak bagus..Tak bagus.Kembalikan syukur dan kepujian kepada Maha Pencipta kita.Minyak ni aku tahu dari Harian Metro.Thanks to Metro kerana memberi banyak info and semakin hari semakin padat isinya.I LOVE METRO!



Yang ni minyak anugerah untuk menaikkan seri wajah dan pemanis.Kalau bagi sesiapa yang sukar dapat jodoh tu,try lah minyak ni,InsyaAllah nanti ada yang berkenan tau.Daripada korang guna pemanis yang haram di sisi Islam,bagus pakai pemanis dari ayat AL-QURAN.Diredai ALLAH S.W.T tau.


Minyak ini pulak untuk keharmonian rumah tangga.Bagi sesiapa yang nak kekalkan rumah tangga mereka atau nak selamatkan rumah tangga mereka.Try lah ni.INSYAALLAH,menjadi.Apa-apapun doa kepada ALLAH S.W.T. lebih penting tau.


Hah!Yang ni pulak aku ada pakai!Wangi tau bau dia!Yang lain tu aku tak tau bau dia macam mana.Kalau nak tahu,try lah beli.Tapi aku yakin pasti wangi-wangi juga bau dia.Yang ni untuk kepintaran anak!Kalau nak anak mudah menghafal sesuatu,pakaikanlah minyak ni.INSYAALLAH,ingatan dia akan jadi kuat.

Minyak ni untuk menghindari sihir.Kalau korang tak mau family kena sihir ke atau korang terkena sihir ke,korang boleh beli ni dan cuba pakai.Serahkan segala-galanya pada ALLAH S.W.T.Dia Maha Mengetahui.


Minyak ini tidak boleh dilangkah tau!Ada ayat-ayat suci AL-QURAN.

Sebaiknya korang ambik wuduk dulu sebelum pakai,lebih 'cantik' sikit.

Hadap kiblat ok!



Bukan minyak anugerah ni je yang dijual ok?Ada lagi produk-produk lain yang sama menggunakan ayat-ayat suci AL-QURAN.Aku cerita ni sebab manalah tahu kan.Kut kut korang mencari minyak macam ni.Tak salah kan kalau aku nak berkongsi benda yang baik. :)


Gambar-gambar semua ini aku dapat dari blog ni http://adanaberkat.blogspot.com/ .Kat page tu,korang boleh tempah kalau nak beli.Tak pun korang boleh cari kat supermarket.Aku rasa sekarang ni tak susah nak cari dah.Pengedar dia dah banyak sekarang.







No comments:

 
copyright by Izah Assrin