Sunday, 5 January 2014

Am_Supergirl's KDrama GiveAway


Hello kekawan!Saya baru join giveaway ni.Hehe!Seronok juga hadiah yang diberi.Especially untuk peminat drama korea macam saya ni.Huahuahua!Kalau korang nak join juga,click banner di atas ye?Scroll ke bawah kalau korang nak tengok hadiah-hadiah menarik dia.Jum layannn!

1.The Musical


How to join?
1. Follow blog niTwitter dan Insta Am_Supergirl.
2. Buat entry bertajukkan "Am_Supergirl's KDrama Give Away"
3. Jangan lupa copy banner buruk kat atas tu dan link kan ke post ni.
4. Tag sekurang-kurangnya 1 rakan blogger anda.
4. Tinggalkan link entry di ruangan komen kat bawah ni.

*Sekiranya penyertaan kurang daripada 30 peserta, give away batal.

Korang meh join ramai-ramai!Dapat juga merasa tengok drama tu.Saya dah tertarik ni!Hehe

No comments:

 
copyright by Izah Assrin