Monday, 6 January 2014

Berry's 1st Year-End Giveaway

Kekawan,saya jumpa lagi giveaway pasal EXO ni!Wohoo!Mesti seronok kan K-popers K-popers di luar sana.Impossible lah kalau secebis keseronokan takda.HAHA!Berseronok and join je lah.Dapat tak dapat,itu bukan di bidang kuasa kita.Rezeki orang masing-masing.Kalau dapat,10 jari kita tadahkan nak ambik hadiah tu kan.Kalau tak dapat pulak,emm entahlah.Tak tau nak cakap apa.Hehe.So jum lah kita tengok-tengok hadiah dia.Merapu banyak-banyak pun bosan kan?Auchh!Selain muka geng EXO yang kiut miut tu,keychains tu comelll laaa.Haha!Kalau korang nak join jugak,click here.

PART 1-KPOP GOODS

1. Baekhyun photocards/bookmark from Polar Light calendar.

2. EXO-K postcards (unofficial)

3. EXO XOXO logo inspired felt keychains. (handmade by myself ^^)

4. Handbanners from 2013 Golden Disk Awards (this is my collection. I will only give away a few)

5. EXO-K stickers (unofficial)

7. EPOP/KLIK posters (random artists)



PART 2-OTHERS



 (Brooches, deco stickers, mask, tudung bawal, knitted pouch, random plush keychains.

No comments:

 
copyright by Izah Assrin