Saturday, 4 January 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Salam readers!Memandangkan saya baru habis tengok rancangan Running Man tadi,terdetik pulak hati nak check check blog ni.Mata masih segar sebab tu nak usha usha blog.Bila buka dashboard tadi,terus terbaca tawaran hebat dari Kak Syuhada.Saya apalagi terus buka lah blog Kak Syuhada.Hehe!Nak tengok apa dia tawaran meletops tu?Ni dia.......Click banner kalau nak join eh?


Ini dia!Awesome kan?Handphone giveaway tuuu.Tunggu apa lagi?Join lah.Nak tengok hadiah dia?Scroll bawah eh?

Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang




Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang


Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)


Giveaway ni berlangsung selama sebulan (1 Jan 2014-31 Jan 2014).Mari kita join ramai-ramai!

10 comments:

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan,
terima kasih sudi join.
wish you all the best (^_^)

Izah Afiqah said...

terima kasih kembali.:)

Wilma Shana said...

hi, was here and follow awak.. minat korean drama tak?? kalau minat jemput join GA saya http://wilmashana.blogspot.com/2014/01/amsupergirls-kdrama-give-away.html

Izah Afiqah said...

terima kasih sudi singgah.akan sy follow awak and join.:)

nur wanda Shuhada said...

Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

farah adila said...

haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

Izah Afiqah said...

terima kasih.sudah saya join

Anis Amira said...

Assalamualaikum ^_^ salam perkenalan .Singgah dari segmen yang sama ^.^

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Anis Amira said...

Assalamualaikum ^_^ salam perkenalan .Singgah dari segmen yang sama ^.^

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Azwar Syuhada said...

Good Luck! Azwa datang terjah dari segmen yang sama..:)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

 
copyright by Izah Assrin