Monday, 6 January 2014

January's Giveaway by Nurizyan & Farishah


Aneyong k-popers k-popers diluar sana.Ada tawaran hebat lagi meletopss ni.Tawaran lah sesangat,giveaway ni.Hehe,jum lah korang join sekali.Mana tahu kut-kut rezeki korang ke yang dapat.Tak kisahlah kalau saya dapat ke tak.Rezeki orang sendiri-sendiri kan?Kalau dapat,syukur alhamdulillah!First time ni saya join,teringin jugak nak merasa kemenangan.HAHAHA!Punyalah tulis macam kemenangan apa je.*Ingat Izah,result SPM kau dah nak keluar!* Ish..sentaplah kalau ingat pasal SPM ni.Jangan risau korang,join je ni.Dikira kemenangan jugak kalau menang.Sebab apa?Barang-barang kpop wei yang kita bakal menang! *fly over the moon* Tipulah kalau korang tak terasa nak menang.Saya je teringinnn sangat-sangat nak menang.Hehe.Korang doakan saya menang eh?AMIN!

No comments:

 
copyright by Izah Assrin