Monday, 6 January 2014

Otaku Stories Giveaway


[klik banner untuk join]
1 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah


Hai bloggers sekalian Malaysia.Saya baru sahaja join giveaway ni.Mana tahu rezeki ada ke?Hehe..Ini first time saya join-join giveaway.So teringin jugak nak merasa keseronokan kemenangan.Almaklumlah,saya ni baru je buat blog tahun 2013,so masih dikira 'jahiliah' dengan hias-hias blog atau giveaway ni.

First-first join rasa bingung and x faham apa yang dirapu oleh pihak penganjur. *Bingung macam muka Kwang Soo dalam Running Man* Hahaha!Maaf ye,jangan marah.Bukan mereka yang merapu,memang saya ni yang tak tau apa-apa pun.

Lepas habis SPM,memang menghadap blog and cuba update,ada juga lah terdengar pasal giveaway semua tu.Dah namanya saya ni mengganggur kan,so saya try try lah buka giveaway ni.Lepas tu baru saya tahu cara nak join,ada yang senang,ada yang susah.Well kalau nak hadiah menarik mesti susah dahulu pendapatan kan?Cehhh berperibahasa kononnya.Itu sahaja coretan merapu plus takde makna saya ni.Harap-harap saya boleh menang giveaway ni.AMIN!Bloggers sekalian,doakan saya k??Hehe..

3 comments:

aisyah said...

haha... thanks sbb sudi join. :). haha. Kwang soo? haa.. mesti minat korea ni haha... :). Apa2 pun good luck kak. :) hehe. sorry klau syarat tu byk. xD> bukan salah sy. slah pen'sponsor' haha. takdela gurau. XD. :).

Izah Afiqah said...

hahaha sy faham.terima kasih kembali sudi jenguk.

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Otaku Stories Giveaway

 
copyright by Izah Assrin