Monday, 6 January 2014

Suprise Giveaway by Miss1826



Sapa nak join giveaway dari geng sama tahun dengan saya ni hendaklah click banner di atas ye?Miss Nadia ni same age dengan saya and kami berdua sama-sama nak tunggu result SPM kami.Nervous tu 100% ada kan Miss Nadia?Apa-apapun saya harap kita berdua dapat result yang bagus lagi membanggaka.AMIN!

Syarat-syaratnye senang je..


  Follow blog MISS 1826* wajib

 Follow twitter MISS 1826 * kalau ada

 click semua banner iklan di blog ni- nuffnang, heartbeat and churpchurp. * nak beli hadiah kat korang.. kna le ada duit.. so silakan klik ye.. wait till it stop buffering k.. 

klik link iklan ni : satu , dua , tigaempat  dan klik semua iklan NUFFNANGkat blog ni..
* akan disemak. wajib tekan... please click..

 buat satu entry pasal GA ni and crita serba sedikit tentang blog MISS1826. * cita serba sikit cukup la.. Jangan lupa letak banner GA ni dekat entry dan sidebar dan backlink ke GA ni k.. 

 lastly, hantar link penyertaan di kotak komen.. *link komen ada kat atas.. huhu...

hadiah?? SURPRISE le...
ok la kite bagi hint- antaranya girl accessorieshandmade product and some blog stuff..

 ikut syarat SPONSOR-SPONSOR *update

1. follow blog

2. follow twitter *kalau ada

3. like fanpage

sponsor pun boleh join GA ni...
pemilihan pemenang: *update
top referral : × 2 (hadiah awesome)
random.org : × 6 

tempoh masa: 31/12/13- 28/2/14

if kurang dari 20 peserta GA akan batal... so apa lagi.. promote la kat rakan anda ye sebab ada top referral..

simple je kan.. x payah follow banyak2 org.. this GA fully by me and other sponsors.. but if anyone nak sponsor pun boleh.. sebab tarikh tamat lambat lagi.. 

(tarikh tamat nak sponsor sampai 4/1/14 ni je k..)

just PM me here----> dia nadia

or my wechat---> miss_1826

SENARAI PESERTA *update


GOOD LUCK!!!


1 comment:

dia nadia said...

ada syarat baru untuk GA ni.. tolong like fanpage miss1826 yang baru buat ni..
https://www.facebook.com/miss1826blog

thank you..

 
copyright by Izah Assrin