Sunday, 23 February 2014

First Giveaway by Mrs Bella



Assalamualaikum

klik banner untuk join...

Alhamdullilah akhirnya terlaksana juga giveaway pertama saya iaitu First Giveaway by Mrs Bella. Sebenarnya dah lama nak buat giveaway ni but takde time nak buat maklumlah busy belajar.Hadiahnya simple je syaratnya pun tak banyak. Pemilihan pemenang berdasarkan Random and jangan lupa meriahkan First Giveaway by Mrs Bella

Tag 2 org rakan : AinRuslee , Diary of Marionnette


Link profile facebook : https://www.facebook.com/eyzah.11

Tips Untuk Lebih Menawan




As salamu'alaikum. Ramai yg bertanya tips utk lebih MENAWAN

1.Syukur dgn apa yg Allah kurniakan,

2.Cuci hati agar wajah menawan, 

3.Baca doa ketika lihat cermin,

4.Jaga solat & byk zikir, 

5.selawat setiap kali cuci muka, 

6.kekalkan wudu', 

7.sayangi diri & elak sabotaj diri dgn buat dosa atau amalan yg -ve, 

8.gaya hidup sihat & exercise, 

9. Jaga kebersihan diri & sentiasa wangi, 

10.byk senyum, 

11. menyenangkan org lain, 

12.pakai warna yg serasi dgn diri, 

13.Jaga harga diri & elak nampak murahan, 

14.Ada prinsip hidup +ve, 

15.Hakis benci dlm diri dgn maafkan org-- syg akan tarik syg, 

16. cari ilmu sbb org pandai nampak bergaya & menawan, 

17.merendah diri, org ego nampak hodoh, 

18. hantar gelombang +ve kpd org lain, 

19. Doa agar org syg, 

20. Tawakkal kpd Allah.



Sumber dari Facebook page Dato Fadzilah Kamsah

Tuesday, 18 February 2014

Tanda-tanda Doa Yang Makbul






As salamu'alaikum shbt tersyg. Orang yg kurang berdoa adalah org yg sombong. Dia seolah olah menyatakan yg dia mampu lakukan sesuatu tanpa bantuan Allah SWT. Makin byk kita berdoa, makin Allah syg kpd kita. Di antara tanda DOA YG MAKBUL: 



1. Terasa menggeletar bila menyebut nama Allah krn merasa byk dosa kpd Allah,

2.Menangis semasa berdoa,

3. Benar2 khusyu' semasa berdoa & terasa amat hampir dgn Allah,

4. Yakin yg Allah akan kabulkan doa yg di pohon. Moga kita tak putus2 berdoa utk diri kita & org lain & moga Allah perkenankan segala doa kita. Aamiin, wassalam.


Sumber : Facebook page Dato Fadzilah Kamsah

Sunday, 9 February 2014

Mini February Giveaway


[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

1st Top Referral:
1x Natural Bamboo Slimming Suit bernilai RM55

2nd Top Referral:
1x 4 Strand Mixed Bracelet bernilai RM38

Cabutan bertuah:

4x Pin Shawl
2x Hairclip
2x Fridge Magnet
2x Button Badge
4x Keychain
4x Bookmark

Style Shades
Brooch Riben
Belt
Mini Pouch
Necklace (with box)

Obuse Liptint
Majalah JOM!
Album Gambar 4R
Handsock berenda
EXO XOXO Sehun Replica Photocard

Saturday, 8 February 2014

Giveaway : Blogger Gempak 2014



Assalamualaikum w.b.t


Click banner di bawah utuk menyertai segmen 

tamat pada 15 /03/2014

Wednesday, 5 February 2014

GA Sempena Anniversary JS Shoppe



Kawan semua,jomlah meriahkan giveaway ni.Click banner untuk join ye?Ini review saya.Sudilah baca.

Review JS Shoppe

Salam semua.Entry kali ni special untuk review GA yang saya join.Nak tahu kedai mana yang saya maksudkan?Click sini.

Nahhh..itu dia kedainya.Kedai online ye.Sekarang ni zaman moden,dengan hujung jari je kita boleh klik klik dan dapat beli baju yang kita suka.Bagi sesiapa yang berminat dengan baju ataupun barangan yang dijual mereka.PM sahajalah.Eceh eceh..lagak saya ni macam salah sorang pemilik JS Shoppe kan?Hahahah!

Kat bawah sini saya sertakan beberapa barangan yang mereka jual.Bukan hanya baju sahaja,tapi benda lain pun mereka jual.Mesti rasa ingin tahu korang membuak-buak kan?Apa kebenda 'benda' yang mereka jual.Hehe..nak tahu scroll lah.














Gambar yang last tu menarik kan?Saya pun tertarik tengok spray.Nak beli?Click sini lerrrr.Sekian..

Giveaway Gadis Floral by Cik Akie



Click banner untuk join ye?

Tuesday, 4 February 2014

Mari Berkongsi Giveaway




Assalamualaikum semua.Memandangkan saya tengah bosan ni,saya nak berkongsi giveaway.Heheh..Eh eh jangan salah faham eh?Bukan saya yang anjur giveaway,saya nak sharing sharing je beberapa giveaway yang saya dah join.Emm..Insya Allah jika ada rezeki nanti,mungkin saya nak buat giveaway jugak.Bila tu?Allahualam...


Pendek je kata-kata saya kat entri kali ni.Kalau panjang-panjang,mesti korang nanti baca sekerat je kan?Hahaha!Kalau korang nak check apa je giveaway yang saya dah join,boleh click banner giveaway yang bergerak kat atasss sekali tu.Tu cuma beberapa saja eh?Kalau nak check giveaway lain,tulislah kat SEARCHBOX tu 'giveaway'.Kat sana baru ada bermacam jenis dan warna giveaway yang telah saya join.Ok,sampai di sini sahajaa.Berjumpa lagi di entri lain.Bye Bye!



p/s : Sudilah-sudilah ringankan mouse tu click salah satu gambar dalam 'My Study Fund'.Terima kasih sudi menderma 20 sen kepada saya.

Giveaway 2014 by Farah



GA ni berlangsung sehingga April Fool's day.Bagi sesiapa yang nak join,click lah banner kat atas ye.

I Want EXO-M Postcard Giveaway




Bias saya adalah Luhan.Bagi kawan-kawan yang belum join,click lah banner!

First Giveaway by Badlishah Azman


Assalamualaikum semua!
Giveaway ini merupakan giveaway pertama yang dianjurkan oleh Badlishah Azman dan ditaja oleh Badlishah AzmanLilly Lolly , Random Rainbow , Eymasu , Butik Sofeafiqa. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan undian random.org , Klik banner di atas untuk join. Deadline : 19 Februari 2014. Sekian terima kasih. :)

3 In 1 Giveaway by Zulaizat



Marilah sama-sama meriahkan giveaway ni.Click banner kalau nak join ye.

Giveaway 5K Dunia Sebenar Shida


Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

Tips Doa Dimakbulkan

As salamu'alaikum shbt tercinta. Antara tip agar Doa kita Allah makbulkan: 

1. Berdoa dlm keadaan berwudu' jika mampu,

2. Pastikan makanan & pakaian kita drp sumber yg halal,

3. Berdoa di waktu2 yg mustajab:
# waktu tahajud jam 3-5 pagi di Semenanjung, 2-4 Sabah/ Swak
# Semasa sdg sujud # waktu azan di laungkan # antara azan & iqamat # ketika jumpa musuh/ berperang # ketika hujan turun # ketika berlaku peristiwa spt gerhana, banjir, ribut, tsunami # waktu akhir hari Jumaat-- lepas solat Asar # doa kwn utk kwnnya dlm kedaaan org lain tak tahu # tidur dlm keadaan berwuduk & berzikir- bila bgn mlm terus berdoa, # doa ketika berpuasa.

4. Menghadap Kiblat & angkat tgn semasa berdoa,


5. Dgn suara yg tak terlalu kuat atau terlalu perlahan,


6. Doa yg tak melalmpau batas, spt segera dtg azab, putuskan silaturrahim, berbuat dosa,


7. Rasa rendah diri & penuh khusyu',


8. Benar2 fokus & yakin Allah akan kabulkan & benar2 berharap,


9. Anggap yg kita mohon tu perkara yg besar & ulang berdoa 3X,


10.Mulakan dgn Basmallah, zikir/ pujian utk Allah & akhiri dgn selawat ke atas Nabi SAW,


11. Bertaubat & kembalikan hak kpd org yg di zalimi atau yg punya hak.


Moga Allah sentiasa makbulkan semua doa kita & rahmati kita di dunia & di akhirat. Aamiin, wassalam.


Sumber Facebook Page Dato Fadzilah Kamsah

Keuntungan Dunia Akhirat Mengamalkan Sunnah Nabi

As salamu'alaikum shbt bakal penghuni syurga. Orang yang dalam hidupnya mengamalkan sunnah-sunnah 
Rasulullah SAW sejak ia bangun tidur sampai tidur kembali, maka orang tersebut akan mendapatkan 4 keuntungan di dunia dan 4 keuntungan di akhirat.

4 KEUNTUNGAN DI DUNIA :

1. Dia di sayangi orang di dunia
2. Dia di takuti musuh / syaitan
3. Hidup akan di berkati oleh Allah SWT
4. Agama tidak akan tercemar & lebih patuh perintah Allah SWT.

4 KEUNTUNGAN DI AKHIRAT
:

1. Di kubur kita mengenal wajah Rasulullah SAW
2. Rasulullah SAW memberi syafaat pada orang yang selalu hidupkan sunnah
3. Rasulullah SAW mengenal kita di padang mahsyar
4. Bertetangga dengan Rasulullah SAW

KELEBIHAN SUNNAH :

1. Dalam sunnah ada kejayaan
2. Mempunyai daya kekuatan luar biasa
3. Dapat bentuk sifat ikram sesama manusia
4. Dengan mengamalkan sunnah, kita telah mentauhidkan Allah SWT
5. Mempunyai nur ( jadi asbab turunnya hidayah kpd orang lain )
Moga kita semua menjadi ummat Nabi Muhammad SAW yg Allah redha. Aamiin, wassalam.




Sumber dari Facebook Dato' Fadzilah Kamsah

Mini Giveaway Novel Oh Novel



Kepada peminat tegar novel macam saya,awak semua dialu-alukan untuk join giveaway ni.Apa tunggu lagi?Clicklah banner kat atas.

Monday, 3 February 2014

Giveaway by Faris Yahani



Terima kasih owner GA sebab sudi jemput saya untuk join.Bagi kawan-kawan yang belum join,clicklah banner kat atas.Syarat dia senang saja!

It's My Style Giveaway by Aina Sofiah



Kepada sesiapa yang belum join,clicklah banner kalau nak join eh?Maaf owner GA,saya takde insta.Yang lain,dah buat dah.

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Sunday, 2 February 2014

Segmen Jom Beramah Mesra


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam

Year End Giveaway by Hafidhzah,AF dan Sarah


Kepada sesiapa yang belum join,click lah banner ni.Tarikh tutup GA ni 5 Feb.Banyak hadiah menarik tau.Rugi kalau korang tak join.Ekeke!



Bagaimanakah kisah hidup Izah dulu? 1

Sekarang ni dah masuk bulan Februari kan?Tak sangka cepat betul masa berlalu.Bila memikirkan bulan depan rasa nervous pulak.Mesti hati korang berfikir 'Apa yang dia risaukan?'.LOL!Hati berfikir jugak eh?Ingatkan otak je.Hahaha.Opsss~lawak tak menjadi.Terasa hambar je suasana saya ni.Suasana saya je ye?Bukan orang sekeliling saya.Takut,gelisah + risauuu sentiasa menyelubungi hati ini seperti selimut.Apakah kesudahan result SPM saya nanti?Well nanti-nantikanlah tengah bulan 3 ni.Kadang-kadang saya pernah terfikir jugak,tak mau pergi sekolah ambik result.Biar je result tu tersadai kat bilik PKHEM.Tapi kalau tak ambik mesti hidup dalam 'kegelapan' je kan.Ish..Ish..

'Harap-harap SPM Izah dapat baik.Amin!'


Terima kasihlah korang yang sudi baca ayat dalam kotak quote saya tu.Secara tidak langsung awak semua dah doakan saya.*Terharu* Hehe,tapi ikhlaskan doa tu okayy?Jangan rasa dipaksa pulak bila baca doa tu.Yelah kan,quote box saya tu halimunan,mana tahu bila korang baca,korang rasa saya ni cuba menipu ke.Maaf ye?Kalau tak ikhlas takpe lah,takkan saya nak paksa kan.*Merajuk*


Dah 'tua' pun nak perasan merajuk kan?Hehe..umur barulah nak mencapai 18 thn bulan 4 ni.Ada ke labelkan diri 'tua'.Kang tua betul-betul baru nak kembali zaman muda dolu-dolu.Omo~asyik merapu je kan Izah ni.Mesti korang hairan kan pehal tiba-tiba cerita pasal SPM and bla bla bla.Saya pun tak mau buka topik ni sebenarnya,sebab buatkan hati Izah-Ombak Rindu ni lup dap lup dap.'Haihhh~Siapakah Haris yang bakal menjadi milikku?'*Angan Mode* Sreeetttt...Tapi suatu hari nanti ya? 'Haris' buat masa sekarang belum ada dan takkan diwujudkan lagi oleh Izah.Hahaha!Merapu lagi.Maaf!


Ok mari kita ke cerita sebenar..Maaflah banyak mem-bising di atas.Sengaja nak buat awak semua makin tambah ingin tahu.Tapi betul ke korang rasa ingin tahu?Jangan-jangan bila baca entri pelik ni muka korang just macam ni (─‿‿─) Hahaha!Tapi comellah kan!Hehe..Tadi sebenarnya saya pergi ziarah rumah kawan Cina.Al-maklumlah,dia baru balik dari PLKN.Perasaan di hati membuak-buak nak tengok dia berubah kulit ke tak.Ekeke!Kejamnya Izah ni kan?Takdelah,sebenarnya dari last year kami semua dah start visit dah.Kononnya time tu Form 5,dah besar panjang.Jadi decided lawat satu sama lain.Lagipun kawan-kawan cina saya ni ada jugak visit rumah saya waktu raya,takkanlah saya buat muka ni (◑_◑) bila dia ajak datang rumah.By the way,diorang ni semua kawan-kawan cina saya waktu sekolah rendah.


Yang peliknya dulu kami semua bermusuhan!Seriously!Saya dulu kelas Ungu and beberapa orang kawan saya tu kelas Kuning dan Merah.Biasalah kan?Kita mestilah bangga dengan kelas masing-masing.Sebab tu ada berlaku semangat assabiyah antara kelas.Lucu pulak bila ingat-ingat dulu.Dulu saya kira jahat tau,suka sangat cari gaduh dengan kelas sebelah.Hehe,bukan saya soranglah,saya join kawan sekelas sekali.Kat bawah ni saya sertakan gambar CNY semalam.Satu keping je.Takde ambik gambar banyak-banyak.Yang saya tutup dengan wallpaper bunga-bunga tu korang jangan hairanlah.Faham-fahamkan?Saya tak nak kaum lelaki tak datang blog saya lagi.LOL!


Ni dia kawan-kawan sekelas saya dari Form 1 lagi.Yup,semua cina,saya sorang je sesat kat sana.Hahahaha.Tapi tak heranlah,semua budak budak kat sini boleh campur satu sama lain.1 Malaysia bah.Siap ada Malay join geng Cina breakdance setiap pagi bawah blog pulak tu.Yang saya herannya tak sejuk ke diorang terbaring-baring terlompat-lompat kat simen sejuk tu.Waktu sekolah dolu-dolu diorang pandang heran saya sebab asyik cakap cina dan berkepit dengan Cina je.Nak buat macam mana kan?Dari tadika lagi dah biasa guna bahasa tu,bapa serta cousin-cousin sebelah emak pun selalu cakap bahasa Cina+Jawa kat rumah.Hishh tu lah yang susah.Tak tau nak guna bahasa apa ni.Nak mengumpat pun susah.Bahasa Hindi yang tahu cuma nehi nehi je.Korea pulak aneyong gamsahaminda saranghaeyo je.Tu pun ikut-ikut dialog pelakon tau.


Mari saya cerita sikit pasal manusia di gambar atas.Yang dulu sekelas dengan saya waktu sekolah rendah is lelaki berkaca mata yang duduk depan saya tu and perempuan ayu ketiga ke kanan hitung dari kawan berkaca mata duduk depan saya tu.Tu je lah yang sekelas dengan saya,yang selebihnya nehi nehi.Kelas lain you!Alhamdulillah dari musuh menjadi kawan.Ada jugak lah beberapa kawan cina saya tak dapat join,biasalah diorang ada yang buat open house.Perempuan kat tepi saya tu,kami start berkawan dari Form 3.Dan mula jadi rapat selepas itu.Dialah personal assistant saya sebab dia menjadi tukang urut belakang saya dan juga pengambil bekal saya kat meja sudut belakang.Hahaha.Macam kejam je bunyi kan?Hehe.Dia dah tak heran dah dengan perangai beruk buruk saya tu.In fact BM + bahasa Sarawak dia makin mantop.Ni bukan saya cakap eh,cikgu BM tuition saya yang cakap bunyi BM dia macam orang Melayu je.Tengok kawanlah cikgu..HAHAHA!(>‿◠)✌


Eh korang cuba scroll atas balik,tengok perempuan baju hitam dari kanan tu.Dialah kawan saya yang PLKN dan dialah jugak musuh palingggggg ketat sekolah rendah dulu.Kami asyik memerli satu sama lain.Dia lalu kelas saya,saya perli dia.Saya lalu kelas dia,dia pulak perli saya.Ish,budak-budak sungguh tak matang.Lepas tu sampailah Form 1,kami ditakdirkan sekelas.Omo omo~waktu tu memang masih perang dingin.Dia duduk belakang kelas and saya duduk depan.Kami bercakap 5 kali setahun je saya rasa.Sebab ramai yang mengapi-apikan kami berdua.Sebab semua sedia maklum kamilah musuh terketat sekali.Hahaha.Lepas tu bila masuk Form 2 kami mula rapat sebab waktu first day sekolah,saya datang akhir so takde kerusi lain and dia ajak saya duduk tepi dialah.AWKWARD ok waktu tu.Tak boleh lupa sampai sekarang.Kadang-kadang kami ada jugak bertelingkah tapi lepas tu berbaik kembali.Bila Form 3 makin rapatlah.Tidur dalam kelas Geografi,BI and Maths pun bersama.Maaf eh,Izah ni kaki tidur dalam kelas.Hehe.Sampai ada satu hari tu,cikgu Geografi datang belakang and bangunkan kami.Hehe!Lepas tu kami dengan muka \ (•◡•) / tanda bersalah sambil menggeliat.Keesokan harinya,perangai tidur dalam kelas tu berulang kembali.


Ok,kisah lain pulak.Dulu form 5 saya belajar biologi dalam bahasa Cina tau.Mesti korang hairan pesal sekolah Melayu tapi belajar Bio dalam bahasa cina kan?Sebenarnya dulu,saya mengaku sekarang ye?Sebenarnya dulu biologi saya sungguhhhhh teruk!Salah satu sebabnya mungkin saya tak berapa faham kut and mungkin sebab saya dimomokkan oleh senior senior yang baik hati kata biologi tu susah.So sedikit sebanyak terpengaruh kan?Ala..korang semua mesti ada alami jugak kan?Dan ketika saya masuk form 5 tu lah,cikgu mengajar dalam dwibahasa and dari situ CINTA saya pada biologi mula bercambah.Sedikit demi sedikit.Dan ketika itu jugak saya mula rasa menyesal,'Why lah dulu saya pandang biologi dengan sebelah mata sahaja?!' Jadi untuk adik kelas sains tu,jangan mudah rasa boring atau percaya dengan kata-kata senior lain tau.Akak tak mau korang menyesal macam akak ni.Tapi akak mengharapkan yang terbaik untuk result saya nanti.

Alhamdulillah,dengan bantuan 3 CIKGU Biologi,boleh dikatakan saya pass level fail tu.Hehe.Teruk kan saya dulu?Sorang cikgu kat sekolah,sorang lagi cikgu tuition(Melayu) dan sorang lagi cikgu tuition(Cina).Cikgu sekolah tu mengajar boleh tahan jugak tapi mungkin terlalu laju dan sedikit explanation saya kureng faham sikit.Tapi mungkin jugak saya ni selalu tidur dalam kelas sebab tu jadi kureng faham.Sorry sorry bukan nak menghina cikgu ya.Tapi ini pandangan saya.Saya terhutang budi dengan cikgu-cikgu saya okay?Kalau diorang tak ajar,manalah saya tahu apa kebenda Biologi tu kan.

Yang cikgu tuition Melayu tu pulak style dia santai.Wohoo!Best belajar dengan dia.Tak terlalu menekan.Mungkin dia cikgu muda kut.Dialah yang bagi prediction tu semua.Kadang-kadang ada jugak saya share prediction dari guru-guru saya di blog ni.Sharing is caring right?Perkongsian ilmu akan menambahkan lagi ilmu kita,kan kan?Yang cikgu tuition cina ni lah tahu saya pandai cakap cina,so she decided guna bahasa cina waktu mengajar.Tapi ada jugak lah dia selitkan English.Alhamdulillah jugak lah,saya faham semua ayat yang di-explain dia.Sejujurnya saya katakan,saya lebih faham apa yang cikgu tu ajar.Mungkin sebab dia explain panjang lebar sampai mata nak terkatup .Jadi saya bersyukur mempunyai cikgu yang pelbagai STYLE.Hahaha!

Jadi sampai di sini sahaja sedikit coretan kisah hidup saya ni.Terima kasih kepada mereka yang sudi membaca hingga noktah terakhir.Terharu sangat-sangat.Bila saya ada masa nanti,Insya Allah saya akan cecite pulak pasal ambition zaman 'kuno-kuno' saya dulu.Selamat pagi semua dan selamat menunaikan solat fardhu Subuh!


p/s : Saya buat entri ni sebab tengah tunggu Subuh.Lepas Subuh baru dive on atas katil.Hehe~


'Siangku adalah malamku,Malamku adalah siangku.'Teruk Izah ni kan.Bukan selalu ye quote tu saya guna pakai.Hehe!



First Giveaway by Humairah


Kawan-kawan jum meriahkan giveaway ni.Hadiah dia gempak-gempak!Tak caya?Clicklah banner kat atas tu.

Fantastic Giveaway by Syaza




Fantastic Giveaway By Syaza
Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse
1 Novel "Gadis Berniqab"
1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random
Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1
Smurf Shoes Hp Plug x 1
Bantal berharga RM 50 x 1
Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1
Glitter Shawl x 1
1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1
Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1
Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1



*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Instagram : Maaf,takde ig.

Syarat Longgar :

Username WhoAA : Izah Assrin

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)

First Giveaway in 2014 by Luhan's Wife


click banner untuk join

First Giveaway in 2014 yang dianjurkan oleh Miaae Dorra yang menawarkan hadiah hadiah menarik menanti anda. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai ramai memeriahkan First Giveaway in 2014 ini.

Saturday, 1 February 2014

1st Giveaway by Nur Lovekasih Blog



Salam semua dan akak owner giveaway ni.Bagi saya,blog akak dah tak perlu baiki apa-apa,sebab blog akak simple,kemas dan yang paling penting tak berat!Kawan-kawan semua dipersilakan join.Click banner kalau nak join ya?Hadiah yang saya pilih cukuplah hanya novel saja,sebab apa?Sebab Izah ni kaki novel kak.Hehe!

Free Topup Mini Giveaway


Klik banner untuk join.Giveaway ni akan tamat bila-bila masa tau.Jum click cepat-cepat!

First Giveaway by Che Dyla





Click banner kalau nak join.Jumlah cepat cepat meriahkan giveaway ni.1 Mac deadline dia.
 
copyright by Izah Assrin