Saturday, 15 March 2014

Hadiah Giveaway Terbaikkk



Alhamdulillah,Izah dapat rezeki yang tak terduga ni.Baru sekarang nak cerita sebab bulan lepas jarang buka blog.Terima kasih kepada Queen Typo sebab uar-uarkan pasal giveaway yang dia join.Jadi Izah pun tergerak nak join juga memandangkan hadiah dia boleh dikatakan lumayan.


Nak tahu hadiah apa yang Izah menang?Jeng..Jeng..Jeng...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TADAA!



Yahoooo!Yes...Powerbank 5000mAh!Syukur syukur.Terima kasih banyak-banyak Jazz Powerbank. Jasamu takkan Izah lupakan.Haha.Bagi sesiapa yang nak join,mari lah,setiap minggu ada pemenang tauuu.


Sekian,terima kasih dan semoga berjaya.


p/s : Doakan untuk SPM Izah serta batch 1996 ye?Doakan juga MH370.Terima kasihhh!

3 comments:

Izah Afiqah said...

terima kasihhh :D

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

 
copyright by Izah Assrin