Sunday, 14 December 2014

Miss World 2014

Assalamualaikum and selamat malam. Maafkan saya heee. Aritu kemain lagi Izah cakap after 21/11 kononnya nak kembali menaip kat sini tapi sekali tengok arini 14/12 bru nk start menulis. Haihh! =.=' biasalah kan. Kat rumah banyak novel yg nak dibaca, tv yg nk ditengok setelah sekian lama tak tengok tv hahaha. Kira macam nak balas dendam ah nii buat semua benda yg Izah tak buat waktu sibok belajo kat sana tuuu...

Kenal tak siapa si ayu dari bumi kenyalang tu?? Heheh yeah Dewi Liana Seriestha. Wakil Malaysia untuk Miss World 2014. Apa-apapun Izah harap sangat dia boleh menang. Manis perwatakan gadis Bidayuh ni. Comey gituu hihik. Izah tengah tengok live dia ah ni kat sana. Dari pukul 1030 mlm tdi start.. Ni kalau nk tengok masih sempat lgi nii. Izah sertakan link dia kat bawah ni ye :D


Harap-harap dia boleh banggakan Malaysia!Amin! Wehooooo :))


 
copyright by Izah Assrin