Friday, 27 February 2015

World Kite Festival 2015

Assalamualaikum & selamat pagi! Harini hari usrah mingguan saya and akak(s) senior saya. Tak expect pula kami pergi mana arini.Ingatkan dia nak buat usrah kat taman ke apa ke sebab mereka nak buat usrah luar kan? Rupanya akak2 ni bawa kami ke Pasir Gudang tengok World Kite Festival.Wehee first time dapat datang and tengok kan..So excited la sikit..Kami datang awal pagi sangat jadi kedai belum banyak buka..Pusing pusing la kami kat taman dia ni..Cantik! Kumpulan usrah kami terdiri daripada Kak Hana & Kak Izz (akak organisasi PERMATA) and kawan seusrah saya Mar and Sha. Apa benda tu PERMATA?Nanti dalam post seterusnya saya kasi explain sikit ye! Bagi mereka yang kat Johor nii, boleh je singgah sini jugak. :D

No comments:

 
copyright by Izah Assrin