Saturday, 3 March 2018

PROMOSI PROMOSI!!- CD eBook Pendidikan Pemulihan Bahasa Melayu

Assalamualaikum pembaca-pembaca yang dikasihi sekalian!  Apa khabar semuanya? Sis dah lama tak uodate blog ni and buat blogwalking kat semua blog-blog yang ada.  Maaf ea..biasalah kerja banyak sangat sampai nak buka blog pun tak sempat phewww~~

Harini sis nak update something special ni hehe.  Tadaaaa!


Ya betul tu!  Ada promosi besar-besaran untuk sis-sis semua dapatkan e-book Pendidikan Pemulihan Bahasa Melayu ni tapi eh eh eh pemulihan? Anak aku bukan pemulihan? Budak kelas aku bukan pemulihan? Untuk apa aku beli? Haaa sebelum sis-sis semua melatah dulu hehe meh baca gambar seterusnya pulak naaa~~


Haaa tu huraian dia yang lebih jelas.  Jangan risau! Anak anda tidak semestinya harus seorang murid dari kelas pemulihan untuk anda milikinya!  Anda boleh gunakan CD ni untuk memperkenalkan anak-anak anda dengan perkataan dalam Bahasa Melayu tauuu! Kanak-kanak prasekolah pun boleh juga guna :D  Bawah ni pula 32 kemahiran yang akan anda miliki dalam satu CD tauuu!




  

Sudah pastinya setiap kemahiran tersebut mempunyai contoh grafiknya dan audionya yang tersendiri untuk setiap perkataan! dannn ada kuiz sekali tauu untuk setiap kemahiran! Jadi usah lepaskan peluang ni untuk jadi yang pertama memiliki CD ni!! ;D

Mengenai harga CD ni pula, jangan risau! Harga sudah pastinya mampu milik! Pembeli terawal akan dapat potongan harga lagi tauu dari penjual.  Anda boleh follow dan like IG dan FB berikut untuk dapatkan latest update mengenai isi dalam CD tersebut.  Cepat cepat jangan lambat lambat!

IG : https://www.instagram.com/ebookpemulihan/
FB : https://www.facebook.com/ebookpemulihanbyCikguNia/

CD NI LIMITED OFFER TAUUU!! RUGI KALAU ANDA TAK BELI SEKARANG! :D

2 comments:

Bithumb Suport Number said...

Every user needs help from the professionals once in a while due to abrupt errors and snags they face while working on Bithumb. Some errors are can’t be solved by users and required professional assistance. To get the best and finest services to fox the existing errors in Bithumb, you can dial Bithumb Support Number at 1-800-665-6722 and remove all your queries with the help of professionals in microseconds with perfection. Visit website:-http://www.cryptophonesupport.com/exchange/bithumb

 
copyright by Izah Assrin